Referenser/Feedback

Vi är glada för de tack- och uppskattningsmejl vi får från våra kunder och återförsäljare:

Utmärkt service och genuin omtanke i en trivsam miljö som ger hemkänsla! Färganalysen gav inspiration och nya ideer. Stort tack!
Heidi Henftling, Tumba

Rolig upplevelse med många bra och konkreta tips från färganalysen.
Josefine H

Blev förvånad över hur jag med rätt färger fick en helt annan känsla och utstrålning. Dessutom var Gunilla så väldigt vänlig och trevlig, så man mådde ju bra av att bara vara där och bli ompysslad. Kan varmt rekommenderas för den som vill lysa upp sig själv och sin tillvaro.
Ulf Wåhlström, Stockholm

Sedan vår analys har jag vågat mig på en hel del nya färger 😀 tack för hjälpen!
Josefine, Rimforsa

Fantastiskt bra! Djupt engagemang, supertrevlig och mycket kunnig. Jag har haft otroligt mycket nytta av att göra den här färganalysen och kan varmt rekommendera den! Det var superroligt, givande och inte minst tankeväckande! Jag har massor att fundera på och nya sätt att se på saker och ting.
Jonas Söderström, Norrköping 

Stort tack för den resterande delen av foldern! Otroligt användbart!
Tack igen Gunilla för mötet idag! 
Jag blev så inspirerad av dig och av resultatet.
Är så taggad nu på att inhandla kläder och smink men framförallt hårfärg. Haha!
Du är bäst!
Jacqueline, Stockholm

Nu har jag sorterat bort drygt hälften av mina slipsar, flugor och bröstnäsdukar, så nu har jag alla ursäkter att köpa nytt! :) Mycket fokus på blått sedan tidigare, som jag av förklarliga skäl inte riktigt fått att funka! Intresset för kläder har som vi pratade om, varit stort sedan tidigare, men nu känns det verkligen som att en dimension till öppnade sig, vilket är jättekul! Är så tacksam för all din hjälp och energi, tack för en jätterolig lördag, som redan lett till letande efter nya kavajer, och även om nedanstående inte är riktigt samma orange, så är det definitivt mer åt det hållet än vad jag hade vågat mig på tidigare!
Mattias Winther, Linköping

Det känns bra! Känner mig helt hemma med sommarfärgerna :-)
Det var en rolig dag tyckte vi allihopa! Ser nu fram emot att använda min fickfärgkarta vid kommande shopping.
Kram
Hanna & Co, Stockholm

Jätteroligt att se skillnaden på kläder och smink, när man vet vilken årstid man är. Kul dag tillsammans med väninnor/man/barn m m.
Marja Kemppainen, Katrineholm

Jag har sång och musik som mitt stora intresse och ibland sjunger jag för publik. Att ha rätt färger på kläder är viktigt för att jag ska känna mig bekväm och i vissa sammanhang är de viktigare än annars. Gunilla hjälpte mig att se att jag i fel färger blev blek och glåmig och att min hy lyste i rätt färg. Att det dessutom var väldigt trevligt att göra analysen gjorde hela upplevelsen som mycket positiv. Tack Gunilla💕
Maria Lindbergh, Norrköping

Jag är mycket nöjd med mitt trevliga besök hos kunniga Gunilla. Roligt att vara säker på vad jag ska använda för färger för att vara mitt finaste jag.
Malin Rydén, Norrköping

Jag kan varmt rekommendera alla att göra en färganalys. Att handla kläder blir så mycket enklare när man vet vilka färger man passar i. Gunilla är en skicklig färganalytiker som guidar med varm och säker hand genom färgdjungeln.
Tangra Brussander, Norrköping

Vi var tre kompisar som hade en jätterolig och lärorik söndagseftermiddag hos Gunilla! Vi hade försökt färganalysera oss själva innan vi kom dit vilket vi trodde att vi hade fallenhet för. Det visade sig att vi hade haft helt fel och Gunilla fick oss att inse vilka färger vi egentligen passade i. En spännande upplevelse! Rekommenderas verkligen! Nu har vi fått våra färgguider tillverkade av Gunilla så att vi kan lyckas bättre vid kommande klädköp.
Anna Falk Rodén, Stockholm

Färgguiden har kommit och jag älskar den.
Jenny, Nacka

Jag trivs jättebra i mina färger och tänker alltid numera på färgerna när jag shoppar. Fick mina produkter igår och testade dem imorse, är jättenöjd!
Anne-Marie, Norrköping

Tack för trevligt bemötande och service.
Jeanette, Göteborg

Jag beställde en färgguide vår av dig för lite sedan. Blev jättenöjd med den.
Carolina, Linköping

PM Maxima har jag inte knappt sålt nått av ännu, men fick av en herre veta, att tack vare den hade han sluppit eksem runt ögonen i vinter!
Maria, Torsby

Jag vill bara säga stort tack för färganalysen! Den var väldigt  givande både för min mamma och mig. Fast kanske särskilt givande för mamma, som haft ganska svårt att hitta rätt i kläddjungeln! Jag var inne på affären New Yorker igår och där fanns det massor med kläder i vårfärger! Hittade kläder i aprikos och rostrött, vilken skillnad det är mot de röda färger jag har haft förut. Faktiskt så känner jag mig helt annorlunda nu när jag har rätt färger på mig! Det känns som att jag har hittat mig själv till det yttre, liksom. Jag har sedan länge hittat mig själv i det inre, och då är det ju roligt att kunna spegla det i mitt yttre jag också.
Frida 27 år, Norrköping

Det går jättebra med salongen. Och nu på söndag ska jag har en modelldag, ska bli jätteskoj och då ska jag använda sminket för fullt! Jag gillar verkligen ert smink!
Tessan, Eslöv

Tack för ditt trevliga mottagande när vi var till Dig i tisdags. Vi hade en härlig förmiddag. Problemet med kläder återstår, just nu har jag en rostfärgad schal som jag försöker att dölja min svarta polotröja med, men det är snart vår och då hoppas jag på att affärerna är fyllda med kläder i mina färger.
Karin, sköterska, Norrköping

Tack för den snabba leveransen av foundationkrämen. Har testat den nu och måste säga att den verkar helt fantastiskt bra. Färgen blev helrätt, den bara smälter in i huden, ser helt naturlig ut och huden får fin lyster. Precis vad jag (50+) var ute efter. Har letat så länge efter en kräm som denna. Vet inte hur många felköp jag gjort i diverse parfymerier, men det är ett ansenligt antal kan jag lova.
Annica, 50+, Lund

Tack så mycket för onsdagen, vi är alla mycket nöjda och hade en otroligt trevlig dag. När jag kom hem insåg jag hur mycket svart jag har i min garderob så det får ta lite tid att bygga upp den igen.
Gunilla 33 år, Skärblacka

Jag vill bara tacka för din fina service. Och att jag ser fram emot att se dej på "Förkväll".
Maria, Torsby

Jag vart jättenöjd med beställningen :-) meddela mig gärna om du får in något nytt.
Jana, Tanumshede

Gunilla! Tack för den fina hälsningen! Jag vill också berätta att jag mycket uppskattade besöket hos dig. Det var också roligt att komma hem och upptäcka att jag har många av vårens färger redan. Dessvärre fanns det väl en del annat och jag märkte också hur sällan jag använder just de kläderna. Jag köpte en röd klänning precis i den där speciella röda färgen. Den har jag fått många komplimanger för. Jag kunde tyvärr inte komma på det öppna huset, men återkommer säkert bl a för make up inköp.
Britt-Marie, Norrköping

Din foundation är ju världsbäst!!! Suverän! :))
Ywonne, Örebro

Ville säga att jag nu har fått min sommarguide och är mycket nöjd med den :)
Tack så mycket!
Camilla, Mjölby