Om företaget

2020 05 30 Gunilla Stegeborg vit bakgrundColour & Harmony har varit med under hela färganalysens underbara glansperiod! Företaget startade 1988 i Bergen, Norge, där jag gick min utbildning till färg- och make up konsult 1989. C & H baseras på den gamla och ursprungliga skolan; den schweiziske konstnären och pedagogen Johannes Ittens färglära och årstidsteori (1888-1967).

År 2002 blev jag tillfrågad om att ta över företaget, vilket jag stolt och glad tackade ja till.

Under årens lopp har jag utfört över 2000 färganalyser på både kvinnor och män, utbildat färg- och make up konsulter, tillverkat egna färgkartor/guider samt servat både andra färgkonsulter och privatpersoner med make up produkter och hudvårdsprodukter av eget märke.

Intresset för färganalys dalade i slutet av 90-talet, men har nu fått ett uppsving – kanske tack vare den nya unga generationen som vill hamna rätt i färgdjungeln.

Numera erbjuder jag endast färganalyser/färgrådgivning. Främst i Norrköping där jag verkar, men också i Stockholm i mån av efterfrågan. Förfrågningar och tidsbokning sker via mejl.

Jag tillverkar inte längre egna färgguider, men i samband med färganalysen får du tips på en hemsida där du kan köpa din guide.

Numera arbetar jag främst som coach och terapeut, men med min långa och unika erfarenhet vill jag gärna fortsätta förgylla andra människors utseende och liv med hjälp av färg när jag blir tillfrågad. Tack vare färgen på ens kläder och ev make up, kan man förstärka de egna naturliga färgerna och på så vis påverka sin egen utstrålning i positiv riktning.

Detta sker individuellt och i grupp om 2-4 personer i lugn och harmonisk hemmiljö främst i Norrköping. I Stockholm i andra hand beroende på tid och efterfrågan. Du kan förvänta dig ett professionellt och omsorgsfullt utförande samt ett vänligt bemötande.

Med vänliga hälsningar

Gunilla Wigertz
Färg- & make up konsult/Ägare