Om företaget

2020 05 30 Gunilla Stegeborg vit bakgrundColour & Harmony har varit med under hela färganalysens underbara glansperiod! Företaget startade 1988 i Bergen, Norge, där jag gick min utbildning till färg- och make up konsult 1989. År 2002 övertog jag hela Colour & Harmony. Sedan dess har jag utfört över 2000 färganalyser, utbildat färg- och make up konsulter, och servat både andra färgkonsulter och privatpersoner med make up produkter och hudvårdsprodukter av eget märke.

Numera erbjuder jag endast färganalyser / färgrådgivning enligt den gamla och ursprungliga skolan, Johannes Ittens färgteori. Jag erbjuder detta i Norrköping och Stockholm enligt tidsbokning.

Tidigare har jag även tillverkat och sålt färgkartor, men det gör jag inte längre. I samband med färganalysen får du tips på en hemsida där du kan köpa den färgkarta/färgguide du ska ha utifrån resultatet från färganalysen.

Min drivkraft är att med hjälp av färg få förgylla andra människors utseende och liv. Med hjälp av färgen på ens kläder och ev make up, kan man förstärka de egna naturliga färgerna och på så vis påverka sin egen utstrålning i positiv riktning.

Min ambition är att utföra färganalyser och ge bästa möjliga service med service, kvalitet och omtanke som ledstjärnor.

Med vänliga hälsningar

Gunilla Wigertz
Färg- & make up konsult/Ägare