GDPR

Introduktion

Undertecknad, Gunilla Wigertz (organisationsnummer 600530-1707), strävar efter att behandla personuppgifter på ett korrekt och förtroendeingivande sätt i samband med att du besöker mina hemsidor: Colourandharmony.se, Gunillawigertz.se, Relationscoachen.nu, Relationshipcoaching.online, samt min kursplattform på Relationscoachen.thinkific.com.

Denna integritetspolicy innehåller information om vilka uppgifter som kan insamlas via mina hemsidor, samt allmän information om hur jag behandlar personuppgifter.

Integritetspolicyn lyder under svensk lag. Vänligen läs igenom policyn för att få en tydlig bild av hur jag samlar in, använder, skyddar och behandlar dina personuppgifter.

Samtycke

För att kunna använda tjänsterna som finns tillgängliga på mina hemsidor, krävs det att du ger mig tillgång till vissa personuppgifter. Om du inte vill ge mig tillgång till dessa uppgifter, kommer jag tyvärr inte att kunna ge dig tillgång till den önskade tjänsten.

Genom att använda tjänsterna på mina hemsidor bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till innehållet i denna integritetspolicy och till min behandling av dina personuppgifter.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta mig. Var dock uppmärksam på att detta kan leda till att jag inte längre kan tillhandahålla dig mina tjänster.

Om barn under 16 år ålder försett mig med personuppgifter, kommer jag att radera uppgifterna så fort jag blivit informerad om detta. Målsmän uppmanas kontakta mig i förekommande fall.

Personuppgiftsansvarig

Undertecknad, Gunilla Wigertz, är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter kopplade till min verksamhetsutövning enligt personuppgiftslagen.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter innebär information som kan knytas till en fysisk person, t ex namn, adress, telefonnummer, e-postadress och ev betaluppgifter.

Så samlas informationen in

Jag behandlar ovan nämnda personuppgifter som du skriver in via formulär på mina hemsidor, t ex:

- Kontaktformulär eller anmälan till mitt nyhetsbrev.

- Anmälan till en gratiskurs.

- Köp av kurser, tjänster eller produkter på mina hemsidor.

- Kommentarsfält och utvärderingar.

För vilka ändamål samlas informationen in?

Jag behandlar personuppgifter som kan användas för att använda mina hemsidor, boka mina tjänster och köpa mina produkter/kurser.

Så lagras informationen

Informationen om dig sparas hos min hemsideleverantör Joomla där jag har mina hemsidor och mejladresser, Bokadirekt där du ser dina tidsbokningar gällande mina tjänster, Thinkific där du köper mina kurser, betalningsleverantören Stripe, Frilans Finans som hanterar mina fakturor, samt bokföringsföretaget Thorell Revision. Dessa är de system/leverantörer jag använder för att spara kunddata och för att automatisera marknadskommunikationen och betalinformationen.

Informationen om dig sparas tills du ber om att raderas, alternativt fram till att den varit inaktiv i två år, såvida lagen inte kräver att informationen lagras längre än så.

Överföring av information till tredje part

Samtliga tredjepartsleverantörer som jag samarbetar med är bundna att följa mina riktlinjer för behandling av personuppgifter eller motsvarande standarder enligt personuppgiftslagstiftningen.

Andra tredjeepartslänkar

Då och då, och efter eget gottfinnande, kan jag inkludera eller erbjuda tredjehandsinformation på mina hemsidor. Jag kan även ha länkar på mina hemsidor till andra hemsidor som inte kontrolleras av mig. Dessa kopplingar erbjuds endast i informationssyfte. Dessa utomstående hemsidor har sina egna separata riktlinjer för hantering av personuppgifter. Jag föreslår att du läser integritetspolicierna på de hemsidor du besöker. Jag tar inget ansvar för någon av dessa hemsidors innehåll och aktiviteter.

Säkerhet

Dina personuppgifter behandlas på nätet och är bara tillgängliga för ett begränsat antal personer som har särskild åtkomst till dessa system, samt som förstår och accepterar rådande krav på konfidentiell hantering av personuppgifter.

Kontaktinformation

Om du vill begära utdrag, rättvisa eller radering av personuppgifter, eller om du har frågor kring denna integritetspolicy, min behandling av personuppgifter eller vill framföra klagomål kring min behandling av personuppgifter, kan du kontakta mig på:

E-post:         

Adress:         Colour & Harmony, Gunilla Wigertz  

                      Kneippgatan 34

                      603 36 Norrköping

Du har även rätt att framföra klagomål kring behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen, www.datainspektionen.se

Senast uppdaterad 2021-02-01